Aktuelt

Siste turnering før sommeren!

Vi minner om NTG eye q hurtig-GP søndag 1. juli, og lokker med splitter nye klokker og brett!

Om vi klarer å finne ut av det tekniske, vil vi sågar overføre fem partier live på internett.

Les mer...
Takk til eye q!
Tusen takk for to års sponsorsamarbeid med kosttilskuddsgruppen New Nordic der vi har synliggjort spesielt merkevaren eye q, som altså er fiskeolje spesielt bra for hjerne og øyne.
Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP mai 2018

Våren kom plutselig. Solen smilte. 52 deltakere i voksenturneringen og 45 deltakere i barneturneringen på en slik dag er ikke så verst.

Men fraværet av spillere over 2000 i rating var veldig synlig. Bare fire spillere denne gangen i A-gruppen, men desto flere i de andre gruppene.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP, 14. april 2018

En nydelig dag der våren endelig kom til oss, men likevel nesten 60 deltagere i GP-turneringen og litt over 30 i barneturneringen – det er vi fornøyde med.

Les mer...
Landslagssamling 6.-8. april 2018

Takk til alle for både kjempefin samling og mange hyggelig tilbakemeldinger!

Vi hadde lagt oss ekstra i selen denne gangen for at det skulle bli bra. Sjakkforbundet sponset kontingenten for alle langveisfarende og satte sågar deltagelse på samlingen som krav for uttak til EM og VM.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP mars 2018

Som vanlig var det ungdommen som dominerte på pallen i vår månedlig GP-turnering på NTG, men nå er de i ferd med å overta også i A-klassen.

Les mer...
Sjakkfest i Sandvika!

Fantastisk er det at verdensmesteren i sjakk faktisk kommer fra Bærum, og storveis er det at kommunen støtter opp og ønsker å gjøre Bærum til en «sjakk-kommune».  Det ble bevilget hele 1,5 millioner kroner til matchen Carlsen-Nakamura på Henie-Onstad senteret på Høvikodden, men det sildret også på de lokale sjakkmiljøene.

Les mer...
Simen Agdestein utfordrer DEG!

Møt stormesteren på Sandvika Storsenter torsdag 8. februar mellom 16 og 17 til klokkesimultan.

Simen går hardt ut og mener 5 minutter på klokka mot 10 motstandere samtidig holder. Det betyr at Simen vil ha 30 sekunder i snitt per parti, mens du vil få 10 minutter totalt på hele partiet. I tillegg kommer to sekunder bonus per trekk. 

Les mer...
Sjakkfest i Sandvika!

Det er store sjakkdager på gang.

Fra 9.-13. februar vil Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura spille såkalt «VM-match» i det som kalles Fischer Random Chess. Dette er som vanlig sjakk bortsett fra at utgangsstillingen er tilfeldig. 
Les mer...
NTG eye q GP, 16. desember 2017

Hyggelig med bra deltagelse! Takk til alle våre deltagere som kommer igjen og igjen på våre turneringer! Vi håper alle er fornøyde, men vi satser likevel på noen små «forbedringer» neste år.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP 25. november 2017

Tanken var å markere Magnus Carlsen sin bursdag bare noen dager etter turneringen, men utrolig nok presterte Aryan Tari på denne dagen å bli juniorverdensmester. 

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Leter du etter en spesiell gave? Bestill sjakkurs som jule- eller bursdagsgave! 

Neste kurs for barn, ungdom og voksne starter i januar.

Les mer...
NTG eye q BGP og Dragulf eye q BGP, 23. september

Tusen takk, folkens, for gode tilbakemeldinger! 😊 Vi har kjørt samme opplegg og konsept lenge nå. Vi er fornøyd med det og har tro på det. Vi håper å være til for alle. Og av stemning å dømme, ble dette nok en hyggelig dag på NTG. 

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP august 2017
 

Første turnering i ny sesong! Vi er fornøyd med konseptet og fortsetter som før med våre månedlige turneringer, og er glad for alle som kommer igjen gang på gang. :-)

Les mer...
NTG eye Q GP juni 2017
Bare voksenturnering denne gangen siden vår juniutgave av våre barneturneringer er koplet til vår sommerleir i slutten av måneden. Men hvem bryr seg vel egentlig om alder i sjakk. Barna dominerer også i den såkalte «voksenturneringen» og forsyner seg som vanlig grovt av vårt egentlig ganske premiefond.
Les mer...
NM-forberedelser for de mest ivrige!
Har du ambisjoner om et kjemperesultat i Landsturneringen i Stavanger i sommer? Join da vår Supergruppe!
Les mer...
Landslagssamling for ungdom, 3-4. juni 2017
 

Vi har mistet tellingen for lengst, men det nærmer seg 15 år med landslagssamlinger på NTG for ungdom under 15 år, så dette var kanskje den 25. eller noe sånt.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP – Simen 50 år
 Veldig hyggelig var det å se så mange tidligere NTG-elever på plass! Det var kanskje mest «reunion-festen» på kvelden som lokket folk, men vi hadde også smørt på med 5000 ekstra i pengepremier totalt og mesteparten inn i A-gruppen. Dermed ble det hele 36 deltagere i denne klassen. Det er definitivt tidenes «all time high» for oss i denne gruppen. 
Les mer...
Simen 50 år - ekstra pengepremier

Simen fyller 50 år 15. mai, og i den forbindelse byr vi på ekstra pengepremier i vår turnering NTG eye q GP 13. mai. Og kanskje blir det noen andre innslag også.

Les mer...
NTG og Dragulf eye q GP og BGP april 2017
Førsteplass til en åtte år gammel jente i C-gruppen! Wow! Lykke-Merlot Helliesen har for lengts markert seg som et kjempetalent, men dette var moro.

Det samme med alle de andre små som tar steget videre opp i «voksenutgaven» av våre månedlige turneringer. Det er voksne etablerte spillere der også, men morsomt er det når de kortvokste er det som skrider fram på pallen.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем