Aktuelt

NTG eye q GP og BGP, 18. mars 2017
  Det spesielle med denne månedens turnering var faktisk at A-gruppen var så godt bemannet. Normalt har deltakelsen her ikke vært all verden, og av den grunn har pengepremiene vært større i de to andre gruppene. 
Les mer...
NTG eye q GP, 18. februar
   Med hele sjakklinja på tur til Østerrike måtte Olga fikse turneringen på egen hånd denne gang, men uten den vanlige barneturneringen parallelt, gikk det veldig greit. Med «bare» litt i overkant av 50 deltakere totalt var det mye roligere på skolen enn vanlig.
Les mer...
Jente-NM 2017

NTG, 10-12. februar 2017

Sjakkmiljøet er altfor mannsdominert, så dette er et viktig arrangement. Forhåpentligvis koste alle de 39 deltakerne seg denne helgen ikke bare med sjakk, men også med pizza og sosialt samvær.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP 21. januar 2017

Lars Oskar Hauge er i grusom form for tiden, som vi erfarer daglig i våre sjakktimer på NTG. Begge det to stormesterne i klassen, treneren og Aryan Tari, kommer gang på gang til kort når oppgaver skal løses. Den unge OSS-gutten har virkelig fart på hjernecellene ser selv de meste kompliserte varianter lynraskt. Dermed var det ingen overraskelse at det ble full pott på Lars Oskar også januar-utgaven av vår GP. 

Les mer...
Ny sjakkbutikk og nye bøker

Sjekk våre splitter nye bøker og hefter på vår splitter nye sjakkbutikk-side www.dragulf.com!

Vi er veldig stolte over å få dette på plass. Vi begynner å få en ganske betydelig produksjon, og på vår nye butikk kan du finne alt sammen, også våre premier og suvenirer. Alt er egenprodusert! :-)

Les mer...
Bra oppslutning i årets Juleturnering

Hyggelig var det nok en gang å se alle våre gjengangere til våre turneringer på årets juleturneringer på NTG. 79 deltakere på NTG eye q GP og 50 på Dragulf eye q BGP betyr fullt hus og masse liv og røre, akkurat slik vi liker det!

Les mer...
Lær og tren sjakk med ny app fra Magnus Carlsen
Det er spennende tider for sjakk. Verdensmesterskapet i sjakk endte for kort tid siden med en lykkelig slutt for Magnus Carlsen, og den regjerende verdensmesteren har nå lansert en helt ny app, Magnus Trainer. Appen kan lastes ned gratis på App Store!
Les mer...
Åpent Bærumsmesterskap 10. desember

Magnus har blitt verdensmester igjen og vi markerer igjen med åpent Bærumsmesterskap!

Vi håper å samle flest mulig og gjøre mest mulig stas både på Magnus og deltakerne. 

Les mer...
Jentehelg og OM for jenter

NTG, 25. september 2016 

Man kan undre seg over hvorfor det er så få jenter i sjakkmiljøet når man ser hvor mange kjekke gutter det er! Eller – er det dét som er problemet? På NTG siste lørdagen i september var det kún jenter på plass, hvilket kanskje kan være greit en gang i blant også. 

Vi hadde påtatt oss Oslo-mesterskapet for jenter og kunne samle 16 jenter til turnering og 6 av disse var også med på helgesamlingen samme sted. Ellen Kakulidis fra Danmark så ut til å gjøre en kjempejobb som trenere. Elevene virket i hvert fall fornøyde. 

Les mer...
Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Veldig hyggelig var det at A-gruppen igjen var på godt gammelt nivå både i topp og bredde. Det skal ikke mye til for at man får en topp treningsøkt selv for de beste. Man trenger bare at noen kommer, og da kommer det gjerne enda noen til, og man har straks en kjempesterk turnering nærmest rett utenfor stuedøren.

Les mer...
Løkkehaven eye q BGP og GP
For tredje året på rad kunne vi arrangere våre august-turneringer i nydelige omgivelser i Løkkehaven park i Sandvika. Dette er virkelig en flott arena for oss med masse frisk luft og ikke minst masse som skjer rundt med byfest i Sandvika.
Les mer...
NTG eye q Hurtig-GP juni 2016

Det var ingen barneturnering denne gangen, slik det pleier. Den er forskjøvet til 1. juli i sammenheng med kommende sommerleir for barn.  Men mange unge dukket opp likevel, hvilket er veldig hyggelig. 

Det er litt av tanken med det vi holder på med at det skal være en vei inn i «voksenverdenen».  Det er greit å starte i barneturneringene, men virkelig moro blir det når man også kjemper med de voksne og får rating. 

Les mer...
Ungdomslandslagssamling 4.-5. juni 2016
 

Etter en vel gjennomført landslagssamling, med 67 glade barn, sitter vi igjen med en rekke flotte minner.

Gjennom helgen har vi spilt fotball, humiliert Simen i simultan og hatt en forrykende lynsjakkturnering, der Salomon dro det lengste strået. 

Les mer...
NTG eye q GP 21. mai

Hyggelig med bra oppslutning over hele linja denne gang! Selv A-gruppen i voksenturneringen var oppe og gikk. :-) 

I C-gruppen dominerer ungdommen, og det er bare hyggelig. Stadig flere tar spranget fra barneturneringen over til C-gruppen i voksenturneringen, og slik vi ser det er det bare positivt. 

Les mer...
Velkommen til Landslagslyn vår 2016!

Vær med og spill lynsjakk med kremen av kremen av vår ungdomselite!

I forbindelsen med landslagssamlingen på NTG 4-5. juni for ungdom mellom 10 og 15 år har vi en gigantisk lynsjakkturnering der vi nå inviterer også eksterne til å være med.  PÅMELDING

Les mer...
NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016
 Vi gleder oss over mange nye fjes denne gang og bare god stemning på alle måter. :-)

Responsen i gruppe A i «voksenturneringen» er ikke all verden. Kanskje noen ble fornærmet over at vi kuttet premiene der. Men sånn går det når flesteparten av deltagerne kommer fra gruppe B og C. Da går mesteparten av premiene også den veien.

 

Les mer...
NTG eye q Hurtig-GP og Dragulf eye q BGP, 19. mars 2016

Veldig hyggelig er det at så mange ønsker å starte påsken med sjakk på NTG. 53 deltagere var det i barneturneringen og 84 i «den voksne». Særlig C-gruppen har vokst seg stor og fin med 45 deltagere.

Les mer...
NTG eye q GP 20. februar 2016

Veldig hyggelig er det så se så bra oppslutning i de to laveste klassene. Vi skulle gjerne hatt med flere også i høyeste klasse.

Sånn som det er nå, føles det litt urettferdig at så stor andel av premiepotten går til høyeste klasse når flesteparten av de betalende er med i de to øvrige klassene. Så vi forsøker en justering av dette til neste gang. I neste turnering går størstedelen av pengene til gruppe B og C!

Les mer...
NTG eye q GP januar 2016

Vi var litt rammet av kollisjon med Grensesjakken i Kongsvinger, som også så ut som en kjempefin turnering. Vi fortsetter vårt løp med 15-minutters partier, mens det i Kongsvinger var fem partier og «langsjakk». Man trenger litt av det også.

Egentlig er det altfor få turneringer i regionen. Jo mer folk spiller, jo bedre blir dem. Og jo gøyere blir det. I det hele tatt. :-) Så litt konkurranse om spillere er helt ok.

Les mer...
Oppsummering av 2015 for elevene på sjakklinja

Vi har vunnet omtrent alt som tenkes kan i år. :-)

Landsturneringen: Eliteklassen (NM for voksne)
Aryan Tari, nr. 1 i (kongepokalvinner)
Johan Salomon, nr. 2
Kristian Stuvik Holm, nr. 3
Johan-Sebastian Christiansen, nr. 4

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем