Aktuelt

NTG eye q GP, 16. desember 2017

Hyggelig med bra deltagelse! Takk til alle våre deltagere som kommer igjen og igjen på våre turneringer! Vi håper alle er fornøyde, men vi satser likevel på noen små «forbedringer» neste år.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP 25. november 2017

Tanken var å markere Magnus Carlsen sin bursdag bare noen dager etter turneringen, men utrolig nok presterte Aryan Tari på denne dagen å bli juniorverdensmester. 

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Leter du etter en spesiell gave? Bestill sjakkurs som jule- eller bursdagsgave! 

Neste kurs for barn, ungdom og voksne starter i januar.

Les mer...
NTG eye q BGP og Dragulf eye q BGP, 23. september

Tusen takk, folkens, for gode tilbakemeldinger! 😊 Vi har kjørt samme opplegg og konsept lenge nå. Vi er fornøyd med det og har tro på det. Vi håper å være til for alle. Og av stemning å dømme, ble dette nok en hyggelig dag på NTG. 

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP august 2017
 

Første turnering i ny sesong! Vi er fornøyd med konseptet og fortsetter som før med våre månedlige turneringer, og er glad for alle som kommer igjen gang på gang. :-)

Les mer...
NTG eye Q GP juni 2017
Bare voksenturnering denne gangen siden vår juniutgave av våre barneturneringer er koplet til vår sommerleir i slutten av måneden. Men hvem bryr seg vel egentlig om alder i sjakk. Barna dominerer også i den såkalte «voksenturneringen» og forsyner seg som vanlig grovt av vårt egentlig ganske premiefond.
Les mer...
NM-forberedelser for de mest ivrige!
Har du ambisjoner om et kjemperesultat i Landsturneringen i Stavanger i sommer? Join da vår Supergruppe!
Les mer...
Landslagssamling for ungdom, 3-4. juni 2017
 

Vi har mistet tellingen for lengst, men det nærmer seg 15 år med landslagssamlinger på NTG for ungdom under 15 år, så dette var kanskje den 25. eller noe sånt.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP – Simen 50 år
 Veldig hyggelig var det å se så mange tidligere NTG-elever på plass! Det var kanskje mest «reunion-festen» på kvelden som lokket folk, men vi hadde også smørt på med 5000 ekstra i pengepremier totalt og mesteparten inn i A-gruppen. Dermed ble det hele 36 deltagere i denne klassen. Det er definitivt tidenes «all time high» for oss i denne gruppen. 
Les mer...
Simen 50 år - ekstra pengepremier

Simen fyller 50 år 15. mai, og i den forbindelse byr vi på ekstra pengepremier i vår turnering NTG eye q GP 13. mai. Og kanskje blir det noen andre innslag også.

Les mer...
NTG og Dragulf eye q GP og BGP april 2017
Førsteplass til en åtte år gammel jente i C-gruppen! Wow! Lykke-Merlot Helliesen har for lengts markert seg som et kjempetalent, men dette var moro.

Det samme med alle de andre små som tar steget videre opp i «voksenutgaven» av våre månedlige turneringer. Det er voksne etablerte spillere der også, men morsomt er det når de kortvokste er det som skrider fram på pallen.

Les mer...
NTG eye q GP og BGP, 18. mars 2017
  Det spesielle med denne månedens turnering var faktisk at A-gruppen var så godt bemannet. Normalt har deltakelsen her ikke vært all verden, og av den grunn har pengepremiene vært større i de to andre gruppene. 
Les mer...
NTG eye q GP, 18. februar
   Med hele sjakklinja på tur til Østerrike måtte Olga fikse turneringen på egen hånd denne gang, men uten den vanlige barneturneringen parallelt, gikk det veldig greit. Med «bare» litt i overkant av 50 deltakere totalt var det mye roligere på skolen enn vanlig.
Les mer...
Jente-NM 2017

NTG, 10-12. februar 2017

Sjakkmiljøet er altfor mannsdominert, så dette er et viktig arrangement. Forhåpentligvis koste alle de 39 deltakerne seg denne helgen ikke bare med sjakk, men også med pizza og sosialt samvær.

Les mer...
NTG eye q GP og Dragulf eye q BGP 21. januar 2017

Lars Oskar Hauge er i grusom form for tiden, som vi erfarer daglig i våre sjakktimer på NTG. Begge det to stormesterne i klassen, treneren og Aryan Tari, kommer gang på gang til kort når oppgaver skal løses. Den unge OSS-gutten har virkelig fart på hjernecellene ser selv de meste kompliserte varianter lynraskt. Dermed var det ingen overraskelse at det ble full pott på Lars Oskar også januar-utgaven av vår GP. 

Les mer...
Ny sjakkbutikk og nye bøker

Sjekk våre splitter nye bøker og hefter på vår splitter nye sjakkbutikk-side www.dragulf.com!

Vi er veldig stolte over å få dette på plass. Vi begynner å få en ganske betydelig produksjon, og på vår nye butikk kan du finne alt sammen, også våre premier og suvenirer. Alt er egenprodusert! :-)

Les mer...
Bra oppslutning i årets Juleturnering

Hyggelig var det nok en gang å se alle våre gjengangere til våre turneringer på årets juleturneringer på NTG. 79 deltakere på NTG eye q GP og 50 på Dragulf eye q BGP betyr fullt hus og masse liv og røre, akkurat slik vi liker det!

Les mer...
Lær og tren sjakk med ny app fra Magnus Carlsen
Det er spennende tider for sjakk. Verdensmesterskapet i sjakk endte for kort tid siden med en lykkelig slutt for Magnus Carlsen, og den regjerende verdensmesteren har nå lansert en helt ny app, Magnus Trainer. Appen kan lastes ned gratis på App Store!
Les mer...
Åpent Bærumsmesterskap 10. desember

Magnus har blitt verdensmester igjen og vi markerer igjen med åpent Bærumsmesterskap!

Vi håper å samle flest mulig og gjøre mest mulig stas både på Magnus og deltakerne. 

Les mer...
Jentehelg og OM for jenter

NTG, 25. september 2016 

Man kan undre seg over hvorfor det er så få jenter i sjakkmiljøet når man ser hvor mange kjekke gutter det er! Eller – er det dét som er problemet? På NTG siste lørdagen i september var det kún jenter på plass, hvilket kanskje kan være greit en gang i blant også. 

Vi hadde påtatt oss Oslo-mesterskapet for jenter og kunne samle 16 jenter til turnering og 6 av disse var også med på helgesamlingen samme sted. Ellen Kakulidis fra Danmark så ut til å gjøre en kjempejobb som trenere. Elevene virket i hvert fall fornøyde. 

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Список тем