Aktuelt

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP september 2016

Veldig hyggelig var det at A-gruppen igjen var på godt gammelt nivå både i topp og bredde. Det skal ikke mye til for at man får en topp treningsøkt selv for de beste. Man trenger bare at noen kommer, og da kommer det gjerne enda noen til, og man har straks en kjempesterk turnering nærmest rett utenfor stuedøren.

Les mer...
Løkkehaven eye q BGP og GP
For tredje året på rad kunne vi arrangere våre august-turneringer i nydelige omgivelser i Løkkehaven park i Sandvika. Dette er virkelig en flott arena for oss med masse frisk luft og ikke minst masse som skjer rundt med byfest i Sandvika.
Les mer...
NTG eye q Hurtig-GP juni 2016

Det var ingen barneturnering denne gangen, slik det pleier. Den er forskjøvet til 1. juli i sammenheng med kommende sommerleir for barn.  Men mange unge dukket opp likevel, hvilket er veldig hyggelig. 

Det er litt av tanken med det vi holder på med at det skal være en vei inn i «voksenverdenen».  Det er greit å starte i barneturneringene, men virkelig moro blir det når man også kjemper med de voksne og får rating. 

Les mer...
Ungdomslandslagssamling 4.-5. juni 2016
 

Etter en vel gjennomført landslagssamling, med 67 glade barn, sitter vi igjen med en rekke flotte minner.

Gjennom helgen har vi spilt fotball, humiliert Simen i simultan og hatt en forrykende lynsjakkturnering, der Salomon dro det lengste strået. 

Les mer...
NTG eye q GP 21. mai

Hyggelig med bra oppslutning over hele linja denne gang! Selv A-gruppen i voksenturneringen var oppe og gikk. :-) 

I C-gruppen dominerer ungdommen, og det er bare hyggelig. Stadig flere tar spranget fra barneturneringen over til C-gruppen i voksenturneringen, og slik vi ser det er det bare positivt. 

Les mer...
Velkommen til Landslagslyn vår 2016!

Vær med og spill lynsjakk med kremen av kremen av vår ungdomselite!

I forbindelsen med landslagssamlingen på NTG 4-5. juni for ungdom mellom 10 og 15 år har vi en gigantisk lynsjakkturnering der vi nå inviterer også eksterne til å være med.  PÅMELDING

Les mer...
NTG eye 2 Hurtig-GP april 2016 og Dragulf eye q BGP april 2016
 Vi gleder oss over mange nye fjes denne gang og bare god stemning på alle måter. :-)

Responsen i gruppe A i «voksenturneringen» er ikke all verden. Kanskje noen ble fornærmet over at vi kuttet premiene der. Men sånn går det når flesteparten av deltagerne kommer fra gruppe B og C. Da går mesteparten av premiene også den veien.

 

Les mer...
NTG eye q Hurtig-GP og Dragulf eye q BGP, 19. mars 2016

Veldig hyggelig er det at så mange ønsker å starte påsken med sjakk på NTG. 53 deltagere var det i barneturneringen og 84 i «den voksne». Særlig C-gruppen har vokst seg stor og fin med 45 deltagere.

Les mer...
NTG eye q GP 20. februar 2016

Veldig hyggelig er det så se så bra oppslutning i de to laveste klassene. Vi skulle gjerne hatt med flere også i høyeste klasse.

Sånn som det er nå, føles det litt urettferdig at så stor andel av premiepotten går til høyeste klasse når flesteparten av de betalende er med i de to øvrige klassene. Så vi forsøker en justering av dette til neste gang. I neste turnering går størstedelen av pengene til gruppe B og C!

Les mer...
NTG eye q GP januar 2016

Vi var litt rammet av kollisjon med Grensesjakken i Kongsvinger, som også så ut som en kjempefin turnering. Vi fortsetter vårt løp med 15-minutters partier, mens det i Kongsvinger var fem partier og «langsjakk». Man trenger litt av det også.

Egentlig er det altfor få turneringer i regionen. Jo mer folk spiller, jo bedre blir dem. Og jo gøyere blir det. I det hele tatt. :-) Så litt konkurranse om spillere er helt ok.

Les mer...
Oppsummering av 2015 for elevene på sjakklinja

Vi har vunnet omtrent alt som tenkes kan i år. :-)

Landsturneringen: Eliteklassen (NM for voksne)
Aryan Tari, nr. 1 i (kongepokalvinner)
Johan Salomon, nr. 2
Kristian Stuvik Holm, nr. 3
Johan-Sebastian Christiansen, nr. 4

Les mer...
Juleturnering på NTG

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP, 12. desember

Veldig hyggelig var det å se så mange! 59 deltakere i barneturneringen og 81 deltakere i «voksenturneringen» og en god del foreldre bidro alle til å gjøre dette til en veldig hyggelig da. 

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Leter du etter en spesiell gave? Bestill sjakkurs som jule- eller bursdagsgave! 

Neste kurs for barn, ungdom og voksne starter i januar.

Les mer...
Dragul eye q BGP og NTG eye q GP, 7. november
Olga vant! Det må vel kunne sies å være høydepunktet fra turneringen. Olga løper normalt rundt som en rakett og ordner med alt, og det gjorde hun denne gangen også. Men i motsetning til så mange ganger før, deltok hun også i turneringen. Litt oppvarming før det nært forestående EM for landslag på Island var ideen.
Les mer...
Tre verdensmestere på besøk!
Historisk dag på NTG for leden med tre verdensmestere på besøk! Èn kjenner vi veldig godt. Det var mange som var starstruck da Magnus ruslet rundt på skolen. Men hvem var de to andre?
Les mer...
Velkommen til SJOKK-TURNERING!

NYHET! Etter sterkt påtrykk inviterer vi til vår først sjokk-turnering!

Sted: NTG
Tid: søndag 29. november kl 1200. Møte senest 1130. 
Betenkningstid: 5 minutter på hele partiet

Les mer...
Sjakkleir og NTG eye q GP og BGP 3. oktober

Jeg er alltid veldig glad på mine motstanderes vegne når de vinner (:-D), og denne gangen føltes det ekstra greit å se Timofey Galinsky stikke av gårde med førstepremien.

Timofey er mannen til Olga og virkelig en helt for oss. Han gjør masse (kjedelig) arbeid «backstage» og er en strålende support både for Olga og hele vår sjakkvirksomhet. 

Les mer...
NTG Hurtig GP og Dragulf BGP september 2015

Vi kunne godt tenkt oss litt flere deltakere, om sant skal sies. 34 i barneturneringen og 58 i «voksenturneringen» er omtrent gjennomsnittlig, men vi skulle gjerne fått uttelling for den sjakkboomen som råder landet våre. Det er ikke så lett. 

Les mer...
Ungdomssamling på NTG 12-13. september

Vi er i hvert fall strålende fornøyd. Barna blir sterkere og sterkere for hver gang og alle oppfører seg eksemplarisk. Vi håper deltagerne kan det si det samme om oss.

BILDER

Les mer...
Ny sponsor til Dragulf.no og Stormester.no

Vi har fått sponsor! Hurra! Og det sier vi fordi vi er veldig fornøyde med produktet.

eye q heter det. Det er et omega 3-produkt bestående av naturlig fiskeolje og det skal være godt både for hjerne og øyne.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Список тем