Aktuelt

Juleturnering på NTG

Dragulf eye q BGP og NTG eye q GP, 12. desember

Veldig hyggelig var det å se så mange! 59 deltakere i barneturneringen og 81 deltakere i «voksenturneringen» og en god del foreldre bidro alle til å gjøre dette til en veldig hyggelig da. 

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Leter du etter en spesiell gave? Bestill sjakkurs som jule- eller bursdagsgave! 

Neste kurs for barn, ungdom og voksne starter i januar.

Les mer...
Dragul eye q BGP og NTG eye q GP, 7. november
Olga vant! Det må vel kunne sies å være høydepunktet fra turneringen. Olga løper normalt rundt som en rakett og ordner med alt, og det gjorde hun denne gangen også. Men i motsetning til så mange ganger før, deltok hun også i turneringen. Litt oppvarming før det nært forestående EM for landslag på Island var ideen.
Les mer...
Tre verdensmestere på besøk!
Historisk dag på NTG for leden med tre verdensmestere på besøk! Èn kjenner vi veldig godt. Det var mange som var starstruck da Magnus ruslet rundt på skolen. Men hvem var de to andre?
Les mer...
Velkommen til SJOKK-TURNERING!

NYHET! Etter sterkt påtrykk inviterer vi til vår først sjokk-turnering!

Sted: NTG
Tid: søndag 29. november kl 1200. Møte senest 1130. 
Betenkningstid: 5 minutter på hele partiet

Les mer...
Sjakkleir og NTG eye q GP og BGP 3. oktober

Jeg er alltid veldig glad på mine motstanderes vegne når de vinner (:-D), og denne gangen føltes det ekstra greit å se Timofey Galinsky stikke av gårde med førstepremien.

Timofey er mannen til Olga og virkelig en helt for oss. Han gjør masse (kjedelig) arbeid «backstage» og er en strålende support både for Olga og hele vår sjakkvirksomhet. 

Les mer...
NTG Hurtig GP og Dragulf BGP september 2015

Vi kunne godt tenkt oss litt flere deltakere, om sant skal sies. 34 i barneturneringen og 58 i «voksenturneringen» er omtrent gjennomsnittlig, men vi skulle gjerne fått uttelling for den sjakkboomen som råder landet våre. Det er ikke så lett. 

Les mer...
Ungdomssamling på NTG 12-13. september

Vi er i hvert fall strålende fornøyd. Barna blir sterkere og sterkere for hver gang og alle oppfører seg eksemplarisk. Vi håper deltagerne kan det si det samme om oss.

BILDER

Les mer...
Ny sponsor til Dragulf.no og Stormester.no

Vi har fått sponsor! Hurra! Og det sier vi fordi vi er veldig fornøyde med produktet.

eye q heter det. Det er et omega 3-produkt bestående av naturlig fiskeolje og det skal være godt både for hjerne og øyne.

Les mer...
Løkkehaven BGP og GP, 29. og 30. august

Vi burde kanskje i invitasjonen ha vært litt tydeligere på hvor og hva Løkkehaven egentlig er, men det er altså en nydelig park bare 100 meter fra Sandvika stasjon i Bærum. Der står det blant annet en flott sjakkstatue med tre innebygde sjakkbrett, som for anledningen ble brukt som toppbordene. 

Les mer...
Spillefilm om Magnus Carlsen

Snart kan man se våre kursdeltagere på kino! Benjamin Ree og selskapet Moskus film lager rett og slett kinofilm om vår verdensmester og ville vise hvordan Magnus har inspirert de unge. Takk til alle som stilte opp på ekstraordinær sjakktrening på NTG torsdag 20. august! Kanskje er dette begynnelsen på en strålende FILMKARRIERE! :-)

Les mer...
Landslagssamling 30-31. mai 2015

Tusen takk til over 90 barn og en god del voksne som tok turen til NTG denne siste helgen i mai. Det høljet dessverre ned den første dagen, men håper det gikk greit. Det var i hvert fall full trøkk innendørs.

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 23. mai 2015

Det ble en hyggelig og sosial turnering denne gangen med litt færre deltagere enn normalt i voksenturneringen. Kollisjon med minneturneringen til ære for Knut Bøckman, Oslo Schakselskaps legendariske formann i en årrekke, var nok hovedgrunnen til det. Men 39 deltakere er likevel ikke så verst.

Les mer...
Jentesjakkhelg på NTG 8.-10.mai

Denne helgen har vært fantastisk. Vi var 10 barn, men det stoppet oss ikke fra noe som helst. Jentene fikk et veldig bra samhold, mye mer enn før. Jentene ble mer opptatt av å være med hverandre enn å trene nesten.

Sjakktreningen gikkk utrolig bra, og jentene sa at de lærte masse.

BILDER og VIDEO

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 11. april 2015

Det var rock’nroll-stemning da Magnus Carlsen dukket opp på vår forrige turnering i forkant av påsken. Rundt 200 deltakere var det totalt da, mens det denne gang var mer normalt med 46 i barneturneringen og 78 i voksenturneringen. 

Les mer...
NTG GP lørdag 28. mars 2015

Dette ble en stor dag for oss. Det er alltid stort når verdensmesteren kommer på besøk, men denne gangen var det ekstra stort. :-)

Magnus Carlsen hadde fått æren av å få et klasserom oppkalt etter seg. To møterom er oppkalt etter alpinisten Lasse Kjus og syklisten Thor Hushovd, men Magnus er den første tidligere NTG-eleven som får et klasserom. 

Magnus «avduket» selv rommet. Riktignok slet han med å få klippet over den røde sløyfen vi hadde hengt opp, men det ordnet seg. 

Les mer...
NTG Hurtig-GP februar 2015
Les mer...
Den Store Jentesjakkhelg 6.-8. februar

Jentesamlilgen ble en suksess!

Over 20 jenter kom på Jentesamlingen i helgen. På starten kjente ikke de fleste hverandre, men da de dro på søndag var det flere som stod å vekslet numre, Dette var veldig fint å se, i og med at hensikten med dette var å skape sterkere bånd mellom jentene.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP, 17. januar

Første turnering for året og veldig hyggelig var det å se alle sammen igjen!

Det begynner å bli en stabil gjeng som er med på våre månedlige turneringer. De vet hva de får – og kommer igjen. Likevel! :-D

Les mer...
Magnus Carlsen-rom på NTG

Magnus Carlsen beæres med eget rom på NTG. Og vi har fått i oppgave å samle bilder og gjøre rommet fint. Kjempegøy! 
Vi har til og med laget Magnus-video på Youtube. 

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем