Aktuelt

Dragulf BGP og NTG GP 11. april 2015

Det var rock’nroll-stemning da Magnus Carlsen dukket opp på vår forrige turnering i forkant av påsken. Rundt 200 deltakere var det totalt da, mens det denne gang var mer normalt med 46 i barneturneringen og 78 i voksenturneringen. 

Les mer...
NTG GP lørdag 28. mars 2015

Dette ble en stor dag for oss. Det er alltid stort når verdensmesteren kommer på besøk, men denne gangen var det ekstra stort. :-)

Magnus Carlsen hadde fått æren av å få et klasserom oppkalt etter seg. To møterom er oppkalt etter alpinisten Lasse Kjus og syklisten Thor Hushovd, men Magnus er den første tidligere NTG-eleven som får et klasserom. 

Magnus «avduket» selv rommet. Riktignok slet han med å få klippet over den røde sløyfen vi hadde hengt opp, men det ordnet seg. 

Les mer...
NTG Hurtig-GP februar 2015
Les mer...
Den Store Jentesjakkhelg 6.-8. februar

Jentesamlilgen ble en suksess!

Over 20 jenter kom på Jentesamlingen i helgen. På starten kjente ikke de fleste hverandre, men da de dro på søndag var det flere som stod å vekslet numre, Dette var veldig fint å se, i og med at hensikten med dette var å skape sterkere bånd mellom jentene.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP, 17. januar

Første turnering for året og veldig hyggelig var det å se alle sammen igjen!

Det begynner å bli en stabil gjeng som er med på våre månedlige turneringer. De vet hva de får – og kommer igjen. Likevel! :-D

Les mer...
Magnus Carlsen-rom på NTG

Magnus Carlsen beæres med eget rom på NTG. Og vi har fått i oppgave å samle bilder og gjøre rommet fint. Kjempegøy! 
Vi har til og med laget Magnus-video på Youtube. 

Les mer...
Gå sjakk-kurs med Johan Salomon!

Vi er stolte av å presentere Johan Salomon (17) som ny instruktør på vårt kurs for klubbspillere.

Olga tar de to første gangene på NTG, mens Johan tar de fire neste i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua. Dette blir bra! :-)

Les mer...
Juleturneringer på NTG

Aller først – takk til alle som kom og ekstra takk til de som i tillegg kommer med hyggelige tilbakemeldinger! Det settes pris på. :-)

Ca 170 deltakere var det totalt på våre to turneringer. Det er jo folksomt, men vi synes i hvert fall det bare er stas. Vi tar gjerne i mot enda flere. Vi håper å se alle – og flere! – igjen. Det er kapasitet til enda flere. 

Les mer...
Logisk konkurranse. Oppgaver
 

Vi legger ut alle oppgaver fra Olgas logisk konkurranse.

Svarene kommer også, men litt senere ;-)

Les mer...
Logisk julekonkurranse fra Olga!
 

 13. desember på NTG

Vi har forberedt et julebonus for deg som liker logiske utfordringer!

Vi inviterer alle våre deltakere på vår siste turnering i år å prøve seg på Olgas oppgaver og vinne fine premier.

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Sliter du med å finne på en interessant presang til dine kjære til jul?

Bestill et gavekort på sjakk-kurs som begynner i januar!

Les mer...
Magnus forsvarer VM-tittelen

Vi puster lettet ut. Magnus Carlsen forsvarte VM-tittelen på nydelig vis med å slå Vishy Anand 6,5-4,5.

Men seieren satt mye lengre inne denne gangen enn den gjorde sist.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP, 8. november 2014

61 deltakere i voksenturneringen og 46 i barneturneringen denne gang. Ikke verst tatt i betraktning av at Magnus Carlsen spilte sitt første parti i VM-matchen mot Vishy Anand denne dagen.  Det er morsomt å se på sjakk, men enda morsommere er det å spille selv.

RESULTATER

BILDER

Les mer...
Tango på Ylvis

"I kveld med Ylvis"

Calles minutt: Tango med Simen Agdestein...

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP, 20. september 2014

Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger etter helgens turneringer.

Simen spilte Europacupen for klubblag i Bilbao og noen sjakkelever fra NTG kunne heller ikke hjelpe til. Dermed måtte Olga organiserer det hele på egen hånd, og det gjorde hun etter tilbakemeldingene å dømme helt utmerket sammen med sine hjelpere Syver, Julian og On. Supertakk til dere også!

Les mer...
Løkkeparken GP, 31. august 2014

Også andre dag av vårt helgearrangement i Løkkeparken i Sandvika gikk helt strålende. I hvert fall strålte det når sågar solen tittet fram. Skyene hang truende der, men vi har veldig godt forhold til værgudene, og de sviktet ikke denne gang heller.  BILDER

Les mer...
Stor sjakkhelg i Løkkeparken: Lørdag

Vi tror sannelig dette ble en helt nydelig dag! Det så skummelt ut med truende skyer, men i stedet kom solen. Og alt gikk på skinner med sjakken.

Vi opplevde det i hvert fall som en strålende dag!

Les mer...
Stor sjakkhelg i Sandvika

Vår store sjakkhelg i Sandvika står for døren. Barnesjakk-turneringen går sin gang, og det gjør Grand Prix-turneringen på søndagen også. Likeledes sjakklandskampen med levende brikker der  Johan-Sebastian Christiansen forsvarer de norske farger, mens  Mats Persson blir Sveriges representant.  

 Men Kafe-sjakken på lørdagskvelden har ikke kommet ordentlig fram kanskje fordi påmeldingslenken har vært nede. Men nå er alt i orden. Så meld dere på her også! Her er fokus kanskje mer på hygge og kos. Turneringen er åpen for alle, både de helt ferske og de mer erfarne turneringsspillerne.

Les mer...
Ungdomslandslagssamling, 23-24. august 2014

80 deltakere var det på høsten landslagssamling for barn mellom 10 og 15 år, og godt hende var det ganske passe. Det var litt mange på vårens samling, og stas var det, men denne gang gikk i hvert alt veldig greit. 

BILDER

Les mer...
Sjakk-kurs for voksne

Første uken av september kjører vi i gang nye kurs for voksne hobbyspillere med våre beste instruktører i Oslo Schakselskaps flotte lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua.

Les mer her

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем