Aktuelt

Løkkehaven BGP og GP, 29. og 30. august

Vi burde kanskje i invitasjonen ha vært litt tydeligere på hvor og hva Løkkehaven egentlig er, men det er altså en nydelig park bare 100 meter fra Sandvika stasjon i Bærum. Der står det blant annet en flott sjakkstatue med tre innebygde sjakkbrett, som for anledningen ble brukt som toppbordene. 

Les mer...
Spillefilm om Magnus Carlsen

Snart kan man se våre kursdeltagere på kino! Benjamin Ree og selskapet Moskus film lager rett og slett kinofilm om vår verdensmester og ville vise hvordan Magnus har inspirert de unge. Takk til alle som stilte opp på ekstraordinær sjakktrening på NTG torsdag 20. august! Kanskje er dette begynnelsen på en strålende FILMKARRIERE! :-)

Les mer...
Landslagssamling 30-31. mai 2015

Tusen takk til over 90 barn og en god del voksne som tok turen til NTG denne siste helgen i mai. Det høljet dessverre ned den første dagen, men håper det gikk greit. Det var i hvert fall full trøkk innendørs.

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 23. mai 2015

Det ble en hyggelig og sosial turnering denne gangen med litt færre deltagere enn normalt i voksenturneringen. Kollisjon med minneturneringen til ære for Knut Bøckman, Oslo Schakselskaps legendariske formann i en årrekke, var nok hovedgrunnen til det. Men 39 deltakere er likevel ikke så verst.

Les mer...
Jentesjakkhelg på NTG 8.-10.mai

Denne helgen har vært fantastisk. Vi var 10 barn, men det stoppet oss ikke fra noe som helst. Jentene fikk et veldig bra samhold, mye mer enn før. Jentene ble mer opptatt av å være med hverandre enn å trene nesten.

Sjakktreningen gikkk utrolig bra, og jentene sa at de lærte masse.

BILDER og VIDEO

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP 11. april 2015

Det var rock’nroll-stemning da Magnus Carlsen dukket opp på vår forrige turnering i forkant av påsken. Rundt 200 deltakere var det totalt da, mens det denne gang var mer normalt med 46 i barneturneringen og 78 i voksenturneringen. 

Les mer...
NTG GP lørdag 28. mars 2015

Dette ble en stor dag for oss. Det er alltid stort når verdensmesteren kommer på besøk, men denne gangen var det ekstra stort. :-)

Magnus Carlsen hadde fått æren av å få et klasserom oppkalt etter seg. To møterom er oppkalt etter alpinisten Lasse Kjus og syklisten Thor Hushovd, men Magnus er den første tidligere NTG-eleven som får et klasserom. 

Magnus «avduket» selv rommet. Riktignok slet han med å få klippet over den røde sløyfen vi hadde hengt opp, men det ordnet seg. 

Les mer...
NTG Hurtig-GP februar 2015
Les mer...
Den Store Jentesjakkhelg 6.-8. februar

Jentesamlilgen ble en suksess!

Over 20 jenter kom på Jentesamlingen i helgen. På starten kjente ikke de fleste hverandre, men da de dro på søndag var det flere som stod å vekslet numre, Dette var veldig fint å se, i og med at hensikten med dette var å skape sterkere bånd mellom jentene.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP, 17. januar

Første turnering for året og veldig hyggelig var det å se alle sammen igjen!

Det begynner å bli en stabil gjeng som er med på våre månedlige turneringer. De vet hva de får – og kommer igjen. Likevel! :-D

Les mer...
Magnus Carlsen-rom på NTG

Magnus Carlsen beæres med eget rom på NTG. Og vi har fått i oppgave å samle bilder og gjøre rommet fint. Kjempegøy! 
Vi har til og med laget Magnus-video på Youtube. 

Les mer...
Gå sjakk-kurs med Johan Salomon!

Vi er stolte av å presentere Johan Salomon (17) som ny instruktør på vårt kurs for klubbspillere.

Olga tar de to første gangene på NTG, mens Johan tar de fire neste i Oslo Schakselskaps lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua. Dette blir bra! :-)

Les mer...
Juleturneringer på NTG

Aller først – takk til alle som kom og ekstra takk til de som i tillegg kommer med hyggelige tilbakemeldinger! Det settes pris på. :-)

Ca 170 deltakere var det totalt på våre to turneringer. Det er jo folksomt, men vi synes i hvert fall det bare er stas. Vi tar gjerne i mot enda flere. Vi håper å se alle – og flere! – igjen. Det er kapasitet til enda flere. 

Les mer...
Logisk konkurranse. Oppgaver
 

Vi legger ut alle oppgaver fra Olgas logisk konkurranse.

Svarene kommer også, men litt senere ;-)

Les mer...
Logisk julekonkurranse fra Olga!
 

 13. desember på NTG

Vi har forberedt et julebonus for deg som liker logiske utfordringer!

Vi inviterer alle våre deltakere på vår siste turnering i år å prøve seg på Olgas oppgaver og vinne fine premier.

Les mer...
Sjakk-kurs som julegave!

Sliter du med å finne på en interessant presang til dine kjære til jul?

Bestill et gavekort på sjakk-kurs som begynner i januar!

Les mer...
Magnus forsvarer VM-tittelen

Vi puster lettet ut. Magnus Carlsen forsvarte VM-tittelen på nydelig vis med å slå Vishy Anand 6,5-4,5.

Men seieren satt mye lengre inne denne gangen enn den gjorde sist.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP, 8. november 2014

61 deltakere i voksenturneringen og 46 i barneturneringen denne gang. Ikke verst tatt i betraktning av at Magnus Carlsen spilte sitt første parti i VM-matchen mot Vishy Anand denne dagen.  Det er morsomt å se på sjakk, men enda morsommere er det å spille selv.

RESULTATER

BILDER

Les mer...
Tango på Ylvis

"I kveld med Ylvis"

Calles minutt: Tango med Simen Agdestein...

Les mer...
Dragulf BGP og NTG GP, 20. september 2014

Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger etter helgens turneringer.

Simen spilte Europacupen for klubblag i Bilbao og noen sjakkelever fra NTG kunne heller ikke hjelpe til. Dermed måtte Olga organiserer det hele på egen hånd, og det gjorde hun etter tilbakemeldingene å dømme helt utmerket sammen med sine hjelpere Syver, Julian og On. Supertakk til dere også!

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Список тем