Aktuelt

Løkkeparken GP, 31. august 2014

Også andre dag av vårt helgearrangement i Løkkeparken i Sandvika gikk helt strålende. I hvert fall strålte det når sågar solen tittet fram. Skyene hang truende der, men vi har veldig godt forhold til værgudene, og de sviktet ikke denne gang heller.  BILDER

Les mer...
Stor sjakkhelg i Løkkeparken: Lørdag

Vi tror sannelig dette ble en helt nydelig dag! Det så skummelt ut med truende skyer, men i stedet kom solen. Og alt gikk på skinner med sjakken.

Vi opplevde det i hvert fall som en strålende dag!

Les mer...
Stor sjakkhelg i Sandvika

Vår store sjakkhelg i Sandvika står for døren. Barnesjakk-turneringen går sin gang, og det gjør Grand Prix-turneringen på søndagen også. Likeledes sjakklandskampen med levende brikker der  Johan-Sebastian Christiansen forsvarer de norske farger, mens  Mats Persson blir Sveriges representant.  

 Men Kafe-sjakken på lørdagskvelden har ikke kommet ordentlig fram kanskje fordi påmeldingslenken har vært nede. Men nå er alt i orden. Så meld dere på her også! Her er fokus kanskje mer på hygge og kos. Turneringen er åpen for alle, både de helt ferske og de mer erfarne turneringsspillerne.

Les mer...
Ungdomslandslagssamling, 23-24. august 2014

80 deltakere var det på høsten landslagssamling for barn mellom 10 og 15 år, og godt hende var det ganske passe. Det var litt mange på vårens samling, og stas var det, men denne gang gikk i hvert alt veldig greit. 

BILDER

Les mer...
Sjakk-kurs for voksne

Første uken av september kjører vi i gang nye kurs for voksne hobbyspillere med våre beste instruktører i Oslo Schakselskaps flotte lokaler i Bogstadveien 30 på Majorstua.

Les mer her

Les mer...
Bilder fra OL!

Vi har samlet alle våre bilder fra OL i fotoalbumer på FB. Enjoy!

Album 1
Album 2
Album 3
Album 4

Les mer...
Velkommen til stor sjakk-helg i Sandvika! 28.-31. august

Det er byfest (www.sandvikabyfest.no) i Sandvika denne helgen med et mylder av aktiviteter. Du kan oppleve konserter, opera, forestillinger/teater, dans, utstillinger, nysirkus, barnepark, kulturnatt elvelangs og et yrende markedsliv. På lørdagen er det også stor karnevalsparade.

Og ikke minst er det stor sjakkdag i den nydelige Løkkeparken like ved Sandvika stasjon.

Les mer...
Boklansering

Nå skjer det mye! Og Stormester & Stormester er med på bølgen.

Både Simen og Olga har skrevet og produsert bøker før, men det har nærmest vært i det skjulte. Nå har vi blitt oppdaget av forlaget NKI

Bilder fra lansering

Les mer...
NTG Hurtig-GP juni
 Det var masser av barn og unge med, men i prinsippet var det kun voksenturnering i denne månedens utgave av vår hurtig-GP.

Barneturneringen, som vi normalt kjører parallelt, ble denne gang avviklet dagen før. Så litt roligere var det i hvert fall å arrangere. 

RESULTATER

BILDER

Les mer...
Landslagssamling på NTG 23-25. mai

Det var rekordstor deltagelse denne gangen med nærmere 100 barn mellom 10 og 15 år fra hele landet på besøk. Vi synes dette er ekstra hyggelig – og ekstra moro. Jo flere, jo bedre. Vi utvider bare med flere trenere – 12-13 per gruppe regner vi som passe – og kapasiteten på skolen er bra nok. 

Les mer...
Plass i Norway Chess 2014 til Simen Agdestein!

Gratulerer til Simen med plass i Norway Chess!

Her følger hans egen rapport fra kvalifiseringsmatchen mot Jon Ludvig Hammer.

Les mer...
NM-gull til NTG

Sigve Hølleland (1C) startet som en rakett i Det åpne NM på Fagernes i påsken, og roet tempoet først i siste runde med en remis i siste runde for å sikre turneringsseieren.

Med det sikret han også hjemkommunen Masfjorden sitt første NM-gull i sjakk samt førstepremien på 5000,- kroner.

Les mer...
NTG Hurtig GP April 2014
Vi lurte litt på om det skulle være noe særlig interesse denne gangen sånn innledningsvis til påsken og dagen før Hans Olav Lahlums store turnering på Fagernes. Men det var det gitt! Hele 72 deltakere dukket opp, og sammen med omtrent like mange deltakere i barneturneringen, ble det ganske folksom på NTG denne dagen.
Les mer...
Simens Sjakk-kjøkken 11. april

Velkommen til foredrag om sjakk og kognitive ferdigheter med WGM Olga Dolzhykova!

Tid: fredag 11. april, 18:00

Sted: Oslo Schakselskap i Bogstadveien 30 

Les mer...
NTG GP 15. mars 2014

Det har nesten blitt en tradisjon med et eller annet stort rundt våre turneringer. Denne gang var det avduking av Norges Sjakkforbunds nye logo.

BILDER

RESULTATER

Les mer...
Aryan og Lars Oskar som instruktører
De er bare 14 og 15 år, men kanskje våre neste stormestere. Klart de er smart på andre områder også!
Les mer...
Dream Team samling med Peter Heine Nielsen

Enda mer trening for Dream Team i dag...

BILDER!

Les mer...
Dream Team med Magnus!

Magnus Carlsen hadde kvalitetstid med Dream Team i kveld! Alle guttene mener dette er veldig inspirerende.

Rapport fra Aage Georg Sivertsen.

BILDER!

Les mer...
NTG GP 22. februar 2014
Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP 25. januar 2014

Det er stadig et eller annet. Forrige gang hadde vi verdensmesteren, statsministeren, kulturministere, varaordføreren i Bærum med dertil pressekorps. Turneringen før det feiret vi Magnus Carlsens bursdag (og litt til…) og hadde nesten 400 deltagere. Denne gang var turneringen vår en etappe i sjakkforbundets OL-stafett.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Список тем