Aktuelt

Simultansjakk i bedriftsidrettsforbundet

Det var ikke mye motstand i bedriftidrettens regionale ledere. Simens trengte ikke så lang tid på å slå de 15-16 regionale lederne som var samlet til møte i Bedriftsidrettsforbundet på Gardermoen torsdag 23. januar. Men det gjør ingen ting. De var veldig positive. Og veldig hyggelige. Dette er folk vi gjerne vil samarbeide med! Og godt hende kan dette bli et fruktbart samarbeid for både sjakken og de mange bedrifter rundt om kring som trenger aktiviteter for sine ansatte.

 

Les mer...
Julehilsen fra statsministeren!
Dette satte vi pris på. Tusen takk, Erna! Det var en fryd å ha deg på besøk og en nesten like stor fryd å få en slik hilsen. Det er rart hvordan man lar seg blende av heder og ære. Vi er i hvert fall i skyene etter en slik hilsen. :-)
Les mer...
Vandrepokal til Aryan Tari og Andreas Tryggestad

Også Simen Agdestein fikk 35 poeng i A-gruppen, men Aryan får sitt navn skrevet på pokalen i kraft av sin unge alder og hyppige deltagelser. I B-gruppen var Andreas Tryggestad. Han deltok i alle våre åtte turneringer i 2013 og er en høyst verdig vinner av vandrepokalen for gruppe B.

Fullstendig oversikt over sammendraget ligger her.

Les mer...
Verdensmesteren, statsministeren, kulturministeren og varaordføreren på besøk!

Og med seg dro de med seg hele pressekorpset. Det var nesten ikke grenser på stjernedryss over desemberutgaven av vår Dragulf-turnering.

Vi viste om det en stund, men kunne jo ikke gå ut med det. Da ville vi i hvert fall sprengt alt som var av rammer på Norges Toppidrettsgymnas. Denne gangen hadde vi faktisk en «anitpropaganda-strategi» for vår turnering. Ingen infomailer, ingen annonsering, minst mulig. Likevel kom det over 150 barn. Det var moro, men tjukka fullt var det. 

BILDER!

Les mer...
Dream Team med Magnus

På kort varsel ble det invitert til en drømmekveld for spillerne i Dream Team i kveld.

I over to timer fikk norges største sjakktalenter verdifulle innspill av selveste verdensmesteren.

Rapport fra Aage Georg Sivertsen.

BILDER!

Les mer...
Vel blåst Bærumsmesterskap!

Det var ikke helt uten nerver vi denne gang inviterte til barneturnering. Nærmere 400 påmeldinger var det da jeg gikk til sengs kvelden før. Det var ikke så lett å sove rolig da. Men sannelig – det gikk jo fantastisk!

Rapport og bilder

Les mer...
Simens Sjakk-kjøkken 29. november

Spesielt interessant hos oss denne helgen er Leif Erlend Johannessen foredrag om VM-matchen. Dette foregår på NTG på fredag fra 18.00 - 20.00.

PICTURES!

Les mer...
Magnus vant!

Hurra! Magnus vant!

1. desember hyller vi ham. Bli med du også, enten i vår barneturnering eller vår GP-turnering.

P.S. Bilderapport fra Chennai kommer snart!

Les mer...
Ungdomssamling 29. november - 1. desember 2013

 

Velkommen til feiring av Magnus Carlsen!

Helgen fra fredag 29. november til søndag 1. desember satser vi på stor feiring av vår forhåpentligvis nye verdensmester. Vi inviterer alle deltagerne på USFs ungdomssamling med på dette.

Påmelding foregår her.

Les mer...
Sjakk-kurs for voksne!

Eller er du nysgjerrig på dette fantastiske spillet og kanskje ønsker å forstå litt mer av Magnus Carlsens partier?

Meld deg på sjakk-kurs!

 

Les mer...
Magnus Carlsen er NTG-mann!

Bare om noen skulle være i tvil – Magnus Carlsen er NTG-mann! Om han ikke er født her, er han i hvert fall oppvokst her. Les mer...

PS! 1. desember hyller vi Magnus med stort Bærumsmesterskap i Bærums Idrettspark på Rud.
Les mer...

 

Les mer...
Chess Stars of the Baltic Sea 27.10 - 1.11.2013

VIth International Youth Tournament devoted to Paul Keres.

Norwegian team: Jon Machlik, Kjell Håkon Lien, Trygve Dahl, Sigurd Kjelsbøl Huse, Bjørn Robertsen, Monika Machlik, Edit Machlik, Ingrid Andrea Greibrokk, Maria Greibrokk, Ingrid Skaslien

Pictures are HERE      

Les mer...
Oslo Chess International 29.09 - 06.10.2013

A lot of Norwegian and international players are right in the middle of the tournament battle these days, and we took the opportunity to take some pictures around. Enjoy!

Playing venue

Player gallery, group A 

Player gallery, group B

Blitz

Prize Giving Ceremony

Les mer...
NTG Hurtig-GP 22. september 2013

Sterkt skal det være! Det er nesten bare eliteklassen i Landsturneringen som kan varte opp med tilsvarende oppslutning fra de beste. Moro er å få trimmet seg på hurtigsjakkturnering på NTG.

Se resultater her og bilder her.

Les mer...
Ungdomslandslagssamling på NTG 7-8. september 2013

 

Vi er framtiden!

Se bilder fra helgens ungdomslanslagssamling på NTG denne helgen med over 70 barn mellom 10 og 15 og fra hele landet.

Les mer...
Bli med sjakklinja på tur!

Sjakklinja på NTG legger opp til tur til Dieppe på den franske atlanterhavskysten siste uken av august.

Vi har vært så heldig å få med oss Petter Haugli og kan dermed komme med et komplett tilbud bestående av flyreise tur/retur Rygge-Paris Beuvais, transport fra Beuvais til Dieppe, opphold i Dieppe, startkontingent og oppfølging av Petter Haugli (forberedelse før partiene, gjennomgang av partiene i etterkant og generell oppfølging).

Les mer...
Ungdomssamling på NTG 1-2. juni 2013

Vi kommer nok ikke til å endre opplegget etter denne samlingen heller. Det nærmer seg 10 årsjubileum for denne samlingen, og vi kjører på som vi alltid har gjort.  Oppskriften er enkel: Full trøkk fra start til mål!

Det skal ikke så mye til med så utrolig greie barn! Som vanlig hadde vi store kontingenter både fra Vestlandet og Nord-Norge, men hele landet var stort sett representert med kanskje en viss overvekt av østlendinger.  

Les mer...
Pictures from Norway Chess 2013

Norway Chess was a great thrill for all of us! Big thanks to the organizing committee and Kjell Madland, the founding father of the project, the sponsors and lots of volunteers for making this possible.  Our little contribution is a collection of pictures. Olga found some nice motives. It’s not an everyday experience to have players like these walking around among us. :-)

Les mer...
Pictures from Stavanger Open 2013
The leaders of the Stavanger Chess Club hit upon a great idea to organize an open tournament for chess enthusiasts by the side of the supertournament Norway Chess 2013. Many of us got an opportunity to combine the pleasure of playing chess and watching the master play live.
Les mer...
Full trøkk i B-gruppen

20. april gikk vår fjerde og siste turneringsdag for våren av stabelen på NTG. Vi har funnet en mal med kombinert voksen- og barneturnering, og synes det fungerer bra.

Og nå har vi også to storveise vandrepokaler det skal kjempes.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Список тем