Aktuelt

Sjakk-kurs for voksne!

Eller er du nysgjerrig på dette fantastiske spillet og kanskje ønsker å forstå litt mer av Magnus Carlsens partier?

Meld deg på sjakk-kurs!

 

Les mer...
Magnus Carlsen er NTG-mann!

Bare om noen skulle være i tvil – Magnus Carlsen er NTG-mann! Om han ikke er født her, er han i hvert fall oppvokst her. Les mer...

PS! 1. desember hyller vi Magnus med stort Bærumsmesterskap i Bærums Idrettspark på Rud.
Les mer...

 

Les mer...
Chess Stars of the Baltic Sea 27.10 - 1.11.2013

VIth International Youth Tournament devoted to Paul Keres.

Norwegian team: Jon Machlik, Kjell Håkon Lien, Trygve Dahl, Sigurd Kjelsbøl Huse, Bjørn Robertsen, Monika Machlik, Edit Machlik, Ingrid Andrea Greibrokk, Maria Greibrokk, Ingrid Skaslien

Pictures are HERE      

Les mer...
Oslo Chess International 29.09 - 06.10.2013

A lot of Norwegian and international players are right in the middle of the tournament battle these days, and we took the opportunity to take some pictures around. Enjoy!

Playing venue

Player gallery, group A 

Player gallery, group B

Blitz

Prize Giving Ceremony

Les mer...
NTG Hurtig-GP 22. september 2013

Sterkt skal det være! Det er nesten bare eliteklassen i Landsturneringen som kan varte opp med tilsvarende oppslutning fra de beste. Moro er å få trimmet seg på hurtigsjakkturnering på NTG.

Se resultater her og bilder her.

Les mer...
Ungdomslandslagssamling på NTG 7-8. september 2013

 

Vi er framtiden!

Se bilder fra helgens ungdomslanslagssamling på NTG denne helgen med over 70 barn mellom 10 og 15 og fra hele landet.

Les mer...
Bli med sjakklinja på tur!

Sjakklinja på NTG legger opp til tur til Dieppe på den franske atlanterhavskysten siste uken av august.

Vi har vært så heldig å få med oss Petter Haugli og kan dermed komme med et komplett tilbud bestående av flyreise tur/retur Rygge-Paris Beuvais, transport fra Beuvais til Dieppe, opphold i Dieppe, startkontingent og oppfølging av Petter Haugli (forberedelse før partiene, gjennomgang av partiene i etterkant og generell oppfølging).

Les mer...
Ungdomssamling på NTG 1-2. juni 2013

Vi kommer nok ikke til å endre opplegget etter denne samlingen heller. Det nærmer seg 10 årsjubileum for denne samlingen, og vi kjører på som vi alltid har gjort.  Oppskriften er enkel: Full trøkk fra start til mål!

Det skal ikke så mye til med så utrolig greie barn! Som vanlig hadde vi store kontingenter både fra Vestlandet og Nord-Norge, men hele landet var stort sett representert med kanskje en viss overvekt av østlendinger.  

Les mer...
Pictures from Norway Chess 2013

Norway Chess was a great thrill for all of us! Big thanks to the organizing committee and Kjell Madland, the founding father of the project, the sponsors and lots of volunteers for making this possible.  Our little contribution is a collection of pictures. Olga found some nice motives. It’s not an everyday experience to have players like these walking around among us. :-)

Les mer...
Pictures from Stavanger Open 2013
The leaders of the Stavanger Chess Club hit upon a great idea to organize an open tournament for chess enthusiasts by the side of the supertournament Norway Chess 2013. Many of us got an opportunity to combine the pleasure of playing chess and watching the master play live.
Les mer...
Full trøkk i B-gruppen

20. april gikk vår fjerde og siste turneringsdag for våren av stabelen på NTG. Vi har funnet en mal med kombinert voksen- og barneturnering, og synes det fungerer bra.

Og nå har vi også to storveise vandrepokaler det skal kjempes.

Les mer...
Stormesternapp til Aryan Tari

Det var litt av en sjakkfestival Øystein Brekke og hans trofaste medarbeidere stelte i stand denne påsken.

Programmet var spekket med sjakkaktiviteter, fasilitetene på Quality Hotel & Resort Fagernes var nydelige, været var fantastisk, Magnus storpilte i London, og det fulgte vi jo alle med på – og sannelig tok 13-årige Aryan Tari sitt første stormesternapp.

Les mer...
20.03.2013

Stormester & Stormester – det er faktisk oss. Olga Dolzhykova er Kvinnelig Internasjonal Stormester og Simen Agdestein er Internasjonal Stormester.

Vi har en del til felles. Vi er begge veldig engasjert i sjakk, selvfølgelig, men vi er faktisk så engasjerte at vi satser på dette på heltid. Vi har allerede en omfattende barnesjakkvirksomhet. Informasjon om dette har vi samlet på www.dragulf.no. Og nå har vi også en side for vår øvrige virksomhet.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем