Aktuelt

Pictures from Stavanger Open 2013
The leaders of the Stavanger Chess Club hit upon a great idea to organize an open tournament for chess enthusiasts by the side of the supertournament Norway Chess 2013. Many of us got an opportunity to combine the pleasure of playing chess and watching the master play live.
Les mer...
Full trøkk i B-gruppen

20. april gikk vår fjerde og siste turneringsdag for våren av stabelen på NTG. Vi har funnet en mal med kombinert voksen- og barneturnering, og synes det fungerer bra.

Og nå har vi også to storveise vandrepokaler det skal kjempes.

Les mer...
Stormesternapp til Aryan Tari

Det var litt av en sjakkfestival Øystein Brekke og hans trofaste medarbeidere stelte i stand denne påsken.

Programmet var spekket med sjakkaktiviteter, fasilitetene på Quality Hotel & Resort Fagernes var nydelige, været var fantastisk, Magnus storpilte i London, og det fulgte vi jo alle med på – og sannelig tok 13-årige Aryan Tari sitt første stormesternapp.

Les mer...
20.03.2013

Stormester & Stormester – det er faktisk oss. Olga Dolzhykova er Kvinnelig Internasjonal Stormester og Simen Agdestein er Internasjonal Stormester.

Vi har en del til felles. Vi er begge veldig engasjert i sjakk, selvfølgelig, men vi er faktisk så engasjerte at vi satser på dette på heltid. Vi har allerede en omfattende barnesjakkvirksomhet. Informasjon om dette har vi samlet på www.dragulf.no. Og nå har vi også en side for vår øvrige virksomhet.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Список тем