Bli med sjakklinja på tur!

Sjakklinja på NTG legger opp til tur til Dieppe på den franske atlanterhavskysten siste uken av august.

Vi har vært så heldig å få med oss Petter Haugli og kan dermed komme med et komplett tilbud bestående av flyreise tur/retur Rygge-Paris Beuvais, transport fra Beuvais til Dieppe, opphold i Dieppe, startkontingent og oppfølging av Petter Haugli (forberedelse før partiene, gjennomgang av partiene i etterkant og generell oppfølging). Det eneste som kommer i tillegg, er mat og eventuelle lommepenger. Samt transport i Norge til og fra Rygge flyplass.

Vi kan organisere alt og har foreløpig satt en pris på dette til kr 6500,-. I første omgang må vi begrense tilbudet til seks plasser. De første seks rett og slett! (Vi har reservert et ekstra seksmannsrom.) 

Vi må også ha en frist og har satt denne til 17. juni. Vi regner med at det ikke skal være fullt på flyet innen da, men forbehold om at det ennå er ledige flyplasser! (Om stor pågang må vi sjekke om det ennå er ledig både på fly og hotell.) 

Påmelding skjer per mail til Simen Agdestein. 

Petter er 55 år og tidligere deltager på det norske OL-laget. Han er en populær vikar for meg som trener på NTG og har også lang trenererfaring både med barn og voksne på ulike nivåer. For tiden ligger hans rating på 2256. 

Simen og Olga vil også være der. Samt i første omgang sju elever fra sjakklinja. Vi vil alle bo samme sted. Så da håper jeg voksenoppfølgingen skal være tilstrekkelig, men bli gjerne med noen foreldre også! Det er bare hyggelig. Men det er lurt å være snar med bestillinger da det er turistsesong på den tiden og begrenset med plasser både på hotell og fly. 

Her er noen relevante infolenker: 

Dieppe ligger i Normandie på den franske vestkysten og det ser i hvert fall fint ut derHer er turneringens hjemmeside, slik så deltagerlisten ut i fjorårets turnering, og jeg har bestilt rom til oss her.  

Programmet vil se ut som følger:

Lørdag 
24. august:  

(Eventuell bussforbindelse fra Oslo (Bussterminalen) til Rygge: 10.25 – ca 11.25)
Fly (Ryanair) Rygge - Paris Beuvais, 13.05-15.20
Transport Beuvais – Dieppe (ennå ikke avklart)

Søndag
25. august:
 
1. runde kl 17.30
Mandag
26. august:
 2. runde kl 14.30
Tirsdag
27. august:  

3. runde kl 10.00
4. runde kl 17.00

Onsdag
28. august: 

5. runde kl 14.30
Lynsjakk kl 20.00

Torsdag
29. august:

6. runde kl 10.00
7. runde kl 17.00

Fredag
30. august:  
8. runde kl 14.30
Lørdag
31. august: 

9. runde kl 10.00
Retur Dieppe – Beuvais
Fly (Ryanair) Paris Beuvais – Rygge, 20.25 – 22.25
(Eventuell bussforbindelse fra Rygge til Oslo (Bussterminalen): 23.00 – ca 24.00

Vi ser av fjorårets deltagerliste at ratingprestasjonen på den som kom sist lå på 1475. Som regel er disse internasjonale ratingene en del høyere enn de norske, så jeg håper ikke det skal være for avskrekkende. Vi har hatt med barn på turneringer før og det har som regel gått helt greit. Målet her må uansett være å lære mest mulig, og sånn sett håper vi dette kan bli veldig bra!

Dessuten låter den franske atlanterhavskysten lekker ut på denne tiden! Så vi håper på en kjempefin tur på alle tenkelige måter! :-)


Tilbake
Список тем