Dream Team med Magnus!

Magnus analyserte tre partier i kveld. Det var Johan Salomon og Aryan som viste et av sine partier fra Gibraltar. Magnus var imponert. Likevel var det nok spillerne selv som var mest imponert over analysene til Magnus. Han poengterte blant annet hvordan man kunne la være å spille på et risikabelt angrep hvis man likevel hadde en posisjonell sterk stilling. 
Det tredje partiet som han analyserte, var et fra Zürich hvor han vant mot Caruana. Her stoppet han analysen et stykke ut i partiet uten å vise hele vinsten. Fordi det var viktigst å vurdere stillingen før det hele gikk mot en klar fordel. Alle spillerne fikk fortelle hva de mente om stillingen og flere hadde gode forslag.
Magnus gir åpning for at det kan bli nye runder med Dream Team før OL og ønsker gleder seg over resultatene til mange av dem. Nå står store turneringer for tur og om ikke alt for lenge kan det bli nye muligheter for nye analyser.
I morgen er det en ny fantastisk spiller som besøker Dream Team. Peter Heine Nilsen vil møte noen av verdens mest talentfulle spillere for første gang.
Denne uken er Bjørn Robertsen og Tobias Lang Nilsen invitert som hospitanter.
Vi lover andre får sjansen i tiden fremover. 

Med hilsen 

Aage Georg Sivertsen
Motivator

BILDER!


Tilbake
Список тем