Simens Sjakk-kjøkken 29. november

Her er Leif Erlends egne ord om hva som er i vente: Jeg dekket matchen som ekspert for Nettavisen og spilte fotball med Magnus på fridagene! Sammen med Ole Valaker skriver jeg bok om matchen og vi intervjuet mange i kretsen rundt Anand såvel som Magnus mens vi var i India. I boka vil det komme mange nye opplysninger som ikke har vært kjent tidligere.

Det er sjakkfeber og tiden for å svinge seg og se hva vi kan få ut av dette er definitivt der. Vi nærmer oss 300 deltakere i vår barneturnering i Bærum Idrettspark på Rud, men vi tar fint i mot mange flere. Så det er bare å hive seg på! Påmelding og informasjon skjer via www.dragulf.no          

Vi ønsker også flere deltakere til vår NTG Hurtig-GP samme tid og sted. Disse pleier å være sterke i toppen. Vi ser gjerne at flere av våre aktive turneringsspillere kommer. Informasjon og påmelding finner du her. 

Men spesielt interessant denne helgen er Leif Erlend Johannessen foredrag om VM-matchen. Dette foregår på NTG på fredag fra 18-20. Og mye spennende vil det også være på foredraget. Påmelding og informasjon om dette finner du her.

BILDER!

 


Tilbake
Список тем