Takk til eye q!

Tusen takk for to års sponsorsamarbeid med kosttilskuddsgruppen New Nordic der vi har synliggjort spesielt merkevaren eye q, som altså er fiskeolje spesielt bra for hjerne og øyne.

Vi har visstnok vært «spot on» med det vi har drevet med, og håper sponsor har vært fornøyde. Vi har prydet alle våre turneringer, arrangementer, hjemmesider og sågar våre mailer med logo av eye q og har vært stolte av det. Dette er et produkt vi står inne for og som vi gladelig har promotert.

Vi er så vant med å inkludere eye q i alt vi holder på med at det nesten føles som abstinens å fortsette uten. Vi har delt ut eye q-tabletter, gått i og delt ut masse trøyer med eye q-logo og vi har hatt automatikk i å inkludere eye q på alle våre turneringer både på NTG og masse skoler rundt omkring.

Eye q har vært en del av oss. Det er vår første og eneste sponsor vi har hatt. Mon tro om det kan bli noen andre etter hvert, men i denne omgang takker vi for det permanente samarbeidet.

Men, obs, obs, det kan hende eye q og New Nordic blir med på konkrete arrangementer også i framtiden! De er i hvert fall hjertelig velkomne! 😊


Tilbake
Список тем