Ungdomssamling 29. november - 1. desember 2013

Velkommen til feiring av Magnus Carlsen!

Helgen fra fredag 29. november til søndag 1. desember satser vi på stor feiring av vår forhåpentligvis nye verdensmester. Vi inviterer alle deltagerne på USFs ungdomssamling i august med på dette. PÅMELDING foregår her.

På fredagskvelden fra 18-20 vil stormester Leif Erlend Johannessen fortelle om VM-matchen. Han var tilstede under hele matchen og har førstehåndrapport. Om interessen er der blir det også lynsjakk-turnering i kjølvannet av det. Informasjon om dette står her.  

På lørdagen må vi se an hvor mange påmeldte det er. Men i utgangpunktet går vi for sjakktrening fra 10-16 med fri på kvelden.

På søndagen blir det stor barneturnering i Bærum Idrettspark  med NTG hurtig-GP parallelt. Så da kan man velge hvilken turnering man vil være med på.

Pris for det hele er kroner 600,- Dette inkluderer foredraget på fredagen, undervisningen på lørdagen og startkontingent på søndag. Vi har tidligere skrevet at det også inkluderte mat, men dette er vi nødt til å frafalle er jeg redd da det blir for mye å passe på. Men opphold på NTG er i hvert fall gratis, og det er lett å ordne seg selv på vanlig vis.

Velkommen!


Tilbake
Список тем