Velkommen tilbake til ny sesong!

Vi fortsetter som vanlig med en rekke kurs og aktiviteter. Se full oversikt på Sjakkevent.no.  

De månedlige turneringene på NTG går sin gang, men nå i kraftig oppgradert utgave i den forstand at vi har fått nye klokker og brett og brikker. Fra nå av er det stil! Med direkte overføring av toppbordene på internett! Wow! (Om vi selv skal si det…) Betenkningstiden på våre hurtigsjakturneringer blir fra nå av 10 minutter på hele partiet og 5 sekunder tillegg per trekk.

Første turnering for høsten legger vil til Løkkehaven park i Sandvika i forbindelse med Sandvika Byfest. Lørdag 25. august er det uformell lynsjakkturnering og søndag 26. august er det klassisk barneturnering.

Vi holder stadig kurs for voksne og nybegynnere, og det er stadig gratis spillekvelder for våre klubbmedlemmer i Dragulf Ungdomssjakklubb og Oslo Barnesjakklubb henholdsvis i Oslo Schakselskaps flotte lokaler i 7. etasje i Bogstadveien 30 på Majorstua og på NTG på Bekkestua.

Merk også vår sjakkleir for barn på Skøyen skole i høstferien!

Og obs, obs! I november braker det løs med ny VM-match der Norges står på hodet for å følge Magnus Carlsen forhåpentligvis slå utfordrer Fabiano Caruana. Så da blir det vel ville sjakktilstander, som vanlig. 😊 Heng deg på du også!

 


Tilbake
Список тем