Vi er tilbake etter sommerferien!

Velkommen til ny sjakksesong! ❤️

Vi fortsetter som vanlig med en rekke kurs og aktiviteter. Se full oversikt på www.sjakkevent.no.

De månedlige turneringene på NTG går sin gang, men vi skal eksperimentere med noen nye formater framover. Vi har det siste året kjørt turneringer med 10 minutter på hele partiet og 5 sekunder ekstra per trekk, men det er mange muligheter her, som for eksempel lynsjakk med bare 3 minutter og 2 sekunder tilleggstid. Da går det unna! Vi ønsker også å få med foreldre og andre som ikke har spilt så mye før og forsøker oss litt fram her.

Første turnering for høsten legger vil til Løkkehaven park i Sandvika i forbindelse med Sandvika Byfest. Lørdag 24. august er det uformell Familie lagturnering og søndag 25. august er det klassisk lynsjakkturnering.
Påmelding: 
Familie Lagturnering: http://turneringsservice.sjakklubb.no/enroll.aspx…
Lyn: http://turneringsservice.sjakklubb.no/enroll.aspx…

Vi holder stadig kurs for voksne, hobbyspillere og nybegynnere, kveldkskurs for barn og det er stadig gratis spillekvelder for våre klubbmedlemmer i Dragulf Ungdomssjakklubb i Oslo, Bærum of Asker.

Merk også vår sjakkleir for barn på Skøyen skole i høstferien!

Og obs, obs! I november braker det løs med den første ofisielle VM-match i Fisher Random, som arrangeres i Bærum. I denne formen for sjakk trekkes det like i forkant av partiet om hvordan brikkene skal stilles opp. Bøndene står som vanlig, og offiserene skal stå på henholdsvis første- og sisteraden, som vanlig, men på en uvanlig måte. Dermed bortfaller alt som er av åpningsteori, hvilket er veldig greit for alle de som ikke har jobbet så mye med denne delen av spillet. Magnus Carlsen er såkalt tittelforsvarer, og som vanlig når han er i aksjon med TV-dekning, følger det ville sjakktilstander. 😊 Det er bare å henge seg på!


Tilbake
Список тем