Ungdomslagssamling på NTG

1-2. juni 2013

Vi kommer nok ikke til å endre opplegget etter denne samlingen heller. Det nærmer seg 10 årsjubileum for denne samlingen, og vi kjører på som vi alltid har gjort.  Oppskriften er enkel: Full trøkk fra start til mål!

Det skal ikke så mye til med så utrolig greie barn! Som vanlig hadde vi store kontingenter både fra Vestlandet og Nord-Norge, men hele landet var stort sett representert med kanskje en viss overvekt av østlendinger. 

Vi har også en veldig fin aktivitet å by på. Sjakk! Vårt kjære spill er i seg selv såpass innholdsrikt og spennende at det nesten selger seg selv.

Det er likevel en jobb som skal gjøres. Det var seks grupper denne gang. Ungdommens Sjakkforbund sto for både uttak og gruppeinndeling. Simen Agdestein tok som vanlig de med høyest rating, mens Nicolai Getz, Benjamin Arvola, Anders Hobber, Askild Bryn og Yonne Tangelder fikk sine grupper med 12-13 elever i hver.

Vi kan ikke fordra forsinkelser, og tror vi klarte å unngå det ganske bra denne gangen også. De faste innslagene – klokkesimultan mot treneren, langpause med fotball, pizza til alle tilstedeværende (foreldre og rubbel og bit!), lynsjakk på kvelden, fellesforedrag på søndagen og ferdig kl 1500. Alt gikk veldig greit!

Tusen takk til alle barna som kom og smittet entusiasme og godt humør! Og tusen takk til alle de voksne som var på stedet og hjalp til! Det var like gull begge deler!

Neste samling er 7-8. september. Sees! :-)

Resultater fra lynsjakkturneringen.