Ungdomslagssamling på NTG

7-8. september 2013

Det er en fryd med disse samlingene! Ikke bare propper det over av entusiasme fra over 70 barn. Det har også utviklet seg et «foreldrekorps» som i hvert fall jeg blir veldig glad for å se er på plass!

 

Vi er kanskje slentrende i stilen. Det har hjulpet å få inn Olga. På alt faktisk! Nå har vi bilder og hjemmeside og premier og orden på det meste egentlig, og det må innrømmes at det nok ikke alltid har vært slik. Olga «makes a difference»!

 

Men det gjør sannelig også de foreldrene som nå gang på kommer tilbake og gjør en kjempeinnsats for oss i vår lille kantine. Det er jo litt når nærmere 100 mennesker skal bespises en hel helg. Så takk til alle som var der for super hjelp!

 

Jeg er også veldig fornøyd med trenergjengen. Jeg tror vi her har det beste vi kan få tak i i landet på barnesjakktrening.

 

Morsomt var det også at Kristian Stuvik Holm (15) tok fellesforedraget på søndagen. Magnus Carlsen er selvfølgelig et flott forbilde, men det er greit å se at det er flere tenåringer som blir gode og som faktisk er i ferd med å ta steget opp i ypperste Norges-elite uansett alder. Aldri et foredrag uten litt livespilling på storskjermen, og denne gang var det en trio bestående av Aryan Tar, Lars Oskar Hauge og Kristian Stuvik Holm som sto for underholdningen, godt heiet fram av masse ivrige barn. De skuffet ikke og rodde i land to fine seire. :-)

 

Men det aller viktigste til slutt – takk til alle barna som holder koken og gjør dette til en stor opplevelse! Det er veldig inspirerende å være trener med en slik gjeng.

 

Simen