Sjakk på internett

 

I 2005 var det var det landskamp mot Sverige over 100 bord. En smart måte å markere 100-årsjubileumet for løsrivelsen fra Sverige! Partiene ble spilt over internett med tre dagers betekningstid per trekk i gjennomsnitt. «Fjernsjakk» kalles denne formen for sjakk.

Det går veldig fint å spille over internett også med kort betenkningstid. Vi kan hjelpe til med alt det praktiske om bedriften har lyst til å utfordre en annen bedrift på andre siden av kloden om så skulle være!

 

 

Igjen er mulighetene ubegrensete. Ønsker man en lynsjakkturnering noen få timer? Eller hva med ett langparti der bedriften gjør ett parti om dagen. Da har man noe å diskutere og følge med på i lunsjen eller på bedriftens hjemmeside!

Cup er alltid morsomt, også i sjakk. Planlegger man et seminar et stykke fram i tid og ønsker å kåre «den skarpeste hjernen» eller hedre en heldig vinner, kan man lage en cup der partiene spilles online. Partiene kan gjerne følges liv også. Da får man i hvert fall noen spennende å følge med på enten man overfører på storskjerm eller på bedriftens nettside.

En slik cup kan også arrangeres internt i bedriften. Generelt er det at alle slike partier kan følges av andre på nettet. De kan til og med kommenteres «live» om man ønsker det.

Spørs oss! Og vi kan diskutere hva som passer.