Aktuelt

Notice (8): Undefined variable: c [APP/views/menus/view.ctp, line 170]
Sjakkursene flyttet online

Vi er dessverre nødt til å holde lav profil med våre voksenaktiviteter for tiden. Turneringer for voksne blir stadig avlyst.

Kursene med oppstart 1. mars er flyttet online. Er du interessert i å bli med, ta kontakt med treneren: petterhaugli@gmail.com.

Trenger du hjelp med å komme i gang med online spilling, ta kontakt med Olga på olga@stormester.no

NM for jenter og kvinner 2020

NM for jenter og kvinner ble arrangert i Bergen siste helgen i mars.

Tidenes første vinner av Eliteklassen ble vår egen WGM Olga Dolzhikova med 4½ poeng på 5 runder. Med det også sikret hun seg plass til VM i lyn- og hurtigsjakk til høsten. Dette har vært en veldig populær sending for NRK og blir det sikkert igjen, så da gleder vi oss til å følge Olga på TV-skjermen. 😊

Crowdfunding av Turneringsservice

Norskutviklede Turneringsservice dominerer totalt markedet for turneringsadminstrasjon i Norge og har blitt såpass populært at det er problemer med kapasiteten ved store mesterskap. Vi har tatt initiativ til en INNSAMLINGSAKSJON for oppgradering av Turneringsservice.

Håper at mange vil bidra, både arrangører og enkelte spillere, og at vi får til dette her sammen!

NTG Lyn Open januar 2020
Med nesten 90 deltakere i barneturneringen og 16 i «voksenturneringen», altså godt over 100 deltagere totalt, er det jo ikke så verst. Vi er enormt mye større enn alle andre turneringsarrangører i landet og trekker langt flere. Men vi savnet likevel noen av våre «travere».
NTG Lyn GP "God Jul!"

Julenissen kom og det gjorde også nærmere 130 deltakere totalt, og sammen med en god skokk foreldre ble det en kjempefin avslutning av turneringsåret på NTG.

Det var ikke bare julegaver fra nissen men spesiallagde diplomer og medaljer for anledningen, og med quiz’er og loddtrekning og det hele, håper vi alle koste seg. Det virket i hvert fall sånn. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger!