Aktuelt

Sjakkursene flyttet online

Vi er dessverre nødt til å holde lav profil med våre voksenaktiviteter for tiden. Turneringer for voksne blir stadig avlyst.

Kursene med oppstart 1. mars er flyttet online. Er du interessert i å bli med, ta kontakt med treneren: petterhaugli@gmail.com.

Trenger du hjelp med å komme i gang med online spilling, ta kontakt med Olga på olga@stormester.no

Les mer...
NM for jenter og kvinner 2020

NM for jenter og kvinner ble arrangert i Bergen siste helgen i mars.

Tidenes første vinner av Eliteklassen ble vår egen WGM Olga Dolzhikova med 4½ poeng på 5 runder. Med det også sikret hun seg plass til VM i lyn- og hurtigsjakk til høsten. Dette har vært en veldig populær sending for NRK og blir det sikkert igjen, så da gleder vi oss til å følge Olga på TV-skjermen. 😊

Les mer...
Crowdfunding av Turneringsservice

Norskutviklede Turneringsservice dominerer totalt markedet for turneringsadminstrasjon i Norge og har blitt såpass populært at det er problemer med kapasiteten ved store mesterskap. Vi har tatt initiativ til en INNSAMLINGSAKSJON for oppgradering av Turneringsservice.

Håper at mange vil bidra, både arrangører og enkelte spillere, og at vi får til dette her sammen!

Les mer...
NTG Lyn Open januar 2020
Med nesten 90 deltakere i barneturneringen og 16 i «voksenturneringen», altså godt over 100 deltagere totalt, er det jo ikke så verst. Vi er enormt mye større enn alle andre turneringsarrangører i landet og trekker langt flere. Men vi savnet likevel noen av våre «travere».
Les mer...
NTG Lyn GP "God Jul!"

Julenissen kom og det gjorde også nærmere 130 deltakere totalt, og sammen med en god skokk foreldre ble det en kjempefin avslutning av turneringsåret på NTG.

Det var ikke bare julegaver fra nissen men spesiallagde diplomer og medaljer for anledningen, og med quiz’er og loddtrekning og det hele, håper vi alle koste seg. Det virket i hvert fall sånn. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger!

Les mer...
Landslagssamling, NTG 29. nov 1. des
  Vi har hatt denne type samling med de beste under 15 år i omtrent 15 år, og opplegget er stort sett det samme. Nå kjører vi også trening på fredagskvelden, men for øvrig har vi ikke sett noen grunn til å gjøre noen store endringer. 
Les mer...
Klokkesimultan med Simen i OSS
 

Vi er veldig fornøyde med Oslo Schakselskap. Det kryr av arrangementer i de flotte lokalene i Bogstadveien 30 på Majorstua.

Som for eksempel klokkesimultan med Simen Agdestein sist onsdag. 16 spillere tok utfordringen og fikk spille mot stormesteren.

Les mer...
Gi sjakkurs til jul!

Leter du etter en spesiell gave? Bestill sjakkurs som jule- eller bursdagsgave! 

Neste kurs ungdom og voksne starter i januar.

Les mer...
NTG Hurtig Grand Prix "Play Magnus"

16. november, NTG

Masse deltagere og masse liv, akkurat slik vi liker det! Mulig det hjalp med høyere pengepremier.

Les mer...
NTG Hurtig Grand Prix og Dragulf BGP september
Vi håper å favne hele spekteret av sjakkspillere, men vi må innrømme at vi ikke lykkes like bra med vår A-gruppe i GP-turneringen. Denne gang var det bare tre i A-gruppen, så de måtte slås sammen med de resterende.
Les mer...
Strålende dager i Sandvika!
   Bedre spillelokale enn utendørs i Løkkehaven park i Sandvika går det ikke an å få! Sola skinte, og det var nydelig stemning med Sandvika Byfest og masse arrangementer parallelt. Vi er en del av det, som vanlig, og kommer gjerne igjen.
Les mer...
Vi er tilbake etter sommerferien!

Velkommen til ny sjakksesong! ❤️

Vi fortsetter som vanlig med en rekke kurs og aktiviteter. Se full oversikt på www.sjakkevent.no.

(Bilde David Llada)

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP 16. juni
 

Det er ikke sikkert søndag er den beste dagen for våre turneringer, men det var mye denne helgen, og vi flyttes oss da vi allerede har lagt beslag på så mange lørdager i året. Men hyggelig stemning er det alltid med 50 deltakere i barneturneringen og 30 i «voksenturneringen».

Les mer...
Landslagssamling 10-12. mai

Det var en del kommentarer når USF i fjor innførte møteplikt på våre landslagssamlinger for å kunne blitt tatt ut til representasjonsoppgaver i EM og VM. Vi håper jo at folk vil komme «av fri vilje», men det er noe med å samle de beste.

 

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP Australia mai 2019

Det blir stadig flere deltakere i våre barneturneringer, og de går gradene og er snart med i laveste gruppe i GP-turneringen. Vi merker oss at nivået i både lilleputt- og miniputtklassen går kraftig opp. Både i kvalitet og kvantitet.

Bør vi reintrodusere en C-gruppe? Eller en kombinert nybegynner/sjåførgruppe? Kanskje, men ut første semester forblir det en ganske hard og stor B-gruppe. 36 deltakere denne gang.

Les mer...
Ungdomspakke i uke 26!

Fellestilbud fra Dragulf USK og OSSU 24. - 29. juni!

Treningssamling mandag-onsdag under Dragulf sjakkleir på Bygdøy skole og Turnering for juniorer «Oslo Junior International» onsdag – lørdag på OSS.

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP Frankrike, 13. april

Første fridagen i påsken pleier å være en bra dag for oss med bra deltagelse og god stemning. Så også nå, men stadig er det mest i bredden vi får vår største oppslutning.

Noen har gjerne tatt vår turnering som oppvarming på vei til påsketurneringen på Fagernes dagen derpå med dertil kanondeltagelse i A-gruppen.

Les mer...
Nye premier i våre turneringer på NTG
Vi forsøker oss med et nytt premiesystem i våre turneringer framover som vi håper er mer rettferdig i forhold til deltagertallet i gruppene. Jo flere deltagere i aktuelle gruppe, jo høyere premier.
Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP 16. mars

Det var en heftig sjakkhelg på NTG denne gangen med kvinnekonferanse og det første dame-NM siden 1972 gående parallelt med våre to vanlige turneringer. Her skal det trøkkes til for å gjøre noe med den labre kvinneandelen i norsk sjakk, er det klare målet. Men vil man lykkes? Hjelper det med en konferanse? Vi følger spent med! 

Det var en heftig sjakkhelg på NTG denne gangen med kvinnekonferanse og det første dame-NM siden 1972 gående parallelt med våre to vanlige turneringer. Her skal det trøkkes til for å gjøre noe med den labre kvinneandelen i norsk sjakk, er det klare målet. Men vil man lykkes? Hjelper det med en konferanse? Vi følger spent med!

Les mer...
NTG GP og Dragulf BGP januar 2019

Stor stas med kjempeoppslutning! Over 100 deltagere i barneturneringen og 84 i «voksenturneringen» og masse foreldre – det betyr stinn brakke og masse som skjer. Det liker vi!

Og håper at folket også synes det var greit. Vi har vært flere før. Det er plass til flere. Men det skal helst være en god opplevelse å være der også.

Les mer...

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8