NTG Lyn GP "God Jul!"

Julenissen kom og det gjorde også nærmere 130 deltakere totalt, og sammen med en god skokk foreldre ble det en kjempefin avslutning av turneringsåret på NTG. Det var ikke bare julegaver fra nissen men spesiallagde diplomer og medaljer for anledningen, og med quiz’er og loddtrekning og det hele, håper vi alle koste seg. Det virket i hvert fall sånn. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger!

Greit var det å sende «voksenturneringen» opp en etasje. Det begynt å bli trangt i kantina, men nå kunne kunne de yngste bre seg utover i klasserommet Magnus Carlsen og her og der med luftige forhold til alle. Det er helt fantastisk at vi har disse lokalene fra NTG. De skulle bare visst hvilken gigantisk støttespiller NTG er for oss!

Hyggelig er det også med en turneringsstab bestående av elever på sjakklinja på NTG. Olga er selvfølgelig sjefen for det hele og et kreativt arbeidsjern av en annen verden. De månedlige turneringene har gått sin gang siden Olga kom til Norge for snart åtte år siden, siden før Magnus Carlsen ble verdensmester i 2013, og veldig hyggelig er det at så mange kommer igjen og igjen.

Vi håper alle og flere til blir med oss også over i det nye året både på kveldstreningene til Dragulf USK og leire og helgesamlinger og alt som skjer. Følg med på www.dragulf.no eller like greit på vår arrangementside www.sjakkevent.no.

RESULTATER Barneturnering

RESULTATER Voksenturnering

BILDER


Tilbake
Список тем