Bedriftstilbud

Her har vi laget noen forslag vi har hatt gode erfaringer med og som vi tror vil passe for bedrifter.
Alt kan gjennomføres både fysisk og online. Forslagene er veiledende. Vi kan tilpasse tilbud etter behov.

Introduksjonspakke

Vår bestseller!

Innledende basiskurs der grunnleggende prinsipper i sjakk forklares med påfølgende intern turnering med løpende kommentarer og analyser.

Varighet: 2-3 timer (turneringen varer 1,5 time, kursing fra 0,5-1,5 time)

Simultan

I den klassiske formen for simultan spiller stormesteren mot mange og går rundt og gjør trekk på de ulike brettene så fort han klarer. Men langt mer spektakulært blir det når man setter inn klokker og gir stormesteren superdårlig tid. Da vanker det muligheter for alle til å kapre seg en gjev skalp.

Varighet: Klokkesimultan mot 10 spillere varer 15 minutter. Her kan man kjøre flere runder. Ordinær simultan kan ta lenger tid (avhengig av nivå og antall på motstanderne).

Motivasjonsforedrag med Simen Agdestein

Simen har jobbet som sjakktrener i over 20 år og har lang erfaring både som sjakk- og fotballspiller. Hans tanker er relevante for alle som ønsker å utvikle seg.

Varighet: ca. 1 time

Sjakkurs for bedrifter

Målet er å dra i gang et sjakkmiljø i bedriften der man både kan bryne seg med hverandre, men kanskje også utfordre andre bedrifter. Veldig moro er det å delta i bedriftsserie i sjakk.

Varighet: Vi tilpasser etter behov og spillestyrke.

Turneringer og matcher

Det er moro med interne turneringer i bedriften, men ekstra spenning er det om man kan involvere flere. Hvorfor ikke utfordre en annen bedrift til sjakk-match?

Varighet: ca. 2. timer